Engedd meg, hogy BEMUTATKOZZUNK

Egy új szerelem születése

Mindig is érdekelt minket, hogy az emberek mi alapján hoznak meg egy döntést, mi alapján választanak ki egy terméket vagy szolgáltatást. Több, mint 10 éve foglalkozunk ügyfelekkel, és azt kell mondanunk, igaz a mondás, “a jó pap is holtig tanul”.

2020 első napjait írjuk, amikor megfogalmazódott bennünk a döntés, hogy váltani akarunk a való világból az online térbe, a magánemberekről a vállalkozókra. Ekkor kezdődött az új szerelem a weboldal építés és az online marketing iránt. Először csak saját magunk miatt tanultunk, gyakoroltunk serényen, majd az új szerelem kinőtte magát és megszületett a Netenleszel.

A kezdetek

Minden egy webshoppal kezdődött. Akkoriban mindketten főállású vállalkozók voltunk 8-10 éves pénzügyi, és ingatlanos területen szerzett tapasztalattal, de hiányzott valami plusz, valami új, egy olyan terület amiről viszonylag keveset tudunk, de nagyon érdekel minket.

Először nem akartunk váltani, csak egy új hobbit szerettünk volna.

Elkészítettük és vártuk a rendeléseket. Azonban rá kellett jönnünk, hogy az online marketing, és az aktív social média megjelenés elengedhetetlen a vállalkozás sikeréhez. 

Ott jöttünk rá, hogy ezekhez vagy felületesen, vagy egyáltalán nem értünk, ezért a megtakarításaink jelentős részét különböző képzésekbe és tananyagokba fektettük.

Így viszonylag gyorsan választ kaptunk az alábbi kérdésekre:

“Melyik social média felülete(ke)n legyünk jelen?”

“Hogyan működnek ezek a felületek? Mikor mit és mennyit posztoljunk?”

“Hogyan szerezzünk ügyfeleket az online jelenlét segítségével?” 

A vártnál sokkal nagyobb sikerek jöttek, és egyre többen kérték ki a véleményünk netes témákban. Eldöntöttük, hogy ez az irány, amerre menni szeretnénk, a plusz, amit kerestünk. Feltettük rá mindenünk… váltottunk.

Elhatároztuk, hogy erre fókuszálunk és ezt a tudást tovább adjuk azoknak a vállalkozóknak, akik rengeteg ötlettel de kevés szabadidővel és információval rendelkeznek az online megjelenésükkel kapcsolatban. 

Ezért hoztuk létre a céget, ahol a-tól z-ig a netes jelenléttel foglalkozunk, legyen szó meglévő vállalkozásról vagy akár csak egy ötletről, mi segítünk azt megvalósítani.

Reméljük, hogy nemsokára Veled is találkozunk!

Emő és Bence

Kérdések amiket gyakran megkapunk

Meghatározó szereplői szeretnénk lenni a magyarországi marketing piacnak. Nem sok ezer ügyfelet, inkább kölcsönösen kedvező üzleti kapcsolatokat szeretnénk, limitált kapacitás mellett. Nagyképűen hangzohat, de nem lehet mindenki az ügyfelünk.

A hosszan tartó, eredményes üzleti kapcsolatokban hiszünk, amiért cserébe nem sajnáljuk beletenni a megfelelő időt, energiát és tudást.

Elkötelezettek vagyunk a fejlődés melett, keressük az új lehetőségeket.

Szeretünk minden releváns képzést elvégezni, naprakészen tartani tudásunk.

A csapatunk létszáma az aktuális projekttől függ, több alvállalkozóval is együtt dolgozunk, legyen szó grafikusról, szövegíróról, fotósról esetleg social média managerről vagy  webfejlesztőről.

Ez egy szerelem “szakma” számunkra, szeretjük a sikert, és ez határozottan igaz mások sikereire is. Minden projektet sajátunkként kezelünk így még csak véletlenül sem vesszük félvállról, beletesszük minden tudásunk és tapasztalatunk.

Nézeteltérések mindig vannak, tapasztalatunk szerint ez pontos kommunikációval orvosolható. Csak olyan projektet vállalunk el, ahol megvan a szimpátia, és ami szakmai kompetenciánkon belülre esik, vagy maximum feszegeti azt, így mi is folyamatosan fejlődünk. Mindent összevetve nem tudunk csalódott ügyfélről.

Egy oldal igénylésénél 80-85%-ban azonnal megérti az ügyfél, hogy a legtöbb oldalnak elengedhetetlen a karbantartás, így megrendeli azt is. Szerencsére a kivételek is nagy százalékban általában 6 hónapon belül csatlakoznak a karbantartói programunkhoz.

Nem tudnék egyet kiemelni, mindegyiket más miatt szeretjük, minden ügyfelünknél egy kicsit beleszeretünk az ő vállalkozásába is, különben nem tudnánk szívvel-lélekkel dolgozni az ő sikerén is. Ha lesz valami nagyon extrém, akkor arról biztosan be fogunk számolni a közösségi oldalainkon is.

Rólunk mondták

B. Máté
B. Máté
Tovább olvasom
Már a név választástól kezdve velünk vannak, sokat köszönhetünk nekik. Abban biztos vagyok, hogy a cég fele ennyi sikert sem ért volna el nélkülük, csak ajánlani tudom a netenleszel csapatot
Zombai Doris
Zombai Doris
Tovább olvasom
A weboldalam pont olyan lett mint amilyennek megálmodtam! Bármilyen kérdésemre kézségesen válaszoltak, gyorsak és precíz, az oldal megtervezése is nagyon részletes volt
Szabó Imre
Szabó Imre
Tovább olvasom
Beszállítót is ők ajánlottak nekem, már csak ezzel csökkentek a költségeim 10%-al, azt gondolom, hogy a webshop ár/érték arányban nagyon rendben van
L. Zsuzsanna
L. Zsuzsanna
Tovább olvasom
Én mindenképp szerettem volna egy webshopot, de ők lebeszéltek annak ellenére, hogy jelentős összeget fizettem volna érte, elindult egy facebook oldal a segítségükkel ami akkorára nötte ki magát, hogy megérett egy webshopra
Vadkerti Róbert
Vadkerti Róbert
Tovább olvasom
Pénzügyi cégek közül nagyon nehéz kiemelkedni, én azt gondolom, hogy egy minőségi weboldal, és az aktív online jelenlét meghatározza az ügyfelek véleményét, én maradéktalanul elégedett vagyok
Bánfi Dávid
Bánfi Dávid
Tovább olvasom
A kért módosítások az ígért kivitelezési idő fel alatt elkészülnek, többször kaptunk ingyen tanácsadást, köszöjük az eddigieket, és a jövőbeli közös munkát is nagyon várjuk
B. Bea
B. Bea
Tovább olvasom
Már akkor is rengeteg segítséget kaptunk tőlük, amikor még viszonylag kicsiben ment a cég, az eddigi eredmények jelentős része nekik köszönhető
Liptai Zsuzsa
Liptai Zsuzsa
Tovább olvasom
Tiszta, átfogó képet kaptam a Marketingről. Profizmus, fiatalos lendület, jó kérdések, amik közelebb visznek a céloz. Köszönöm a segítséget!
Varga Dóra
Varga Dóra
Tovább olvasom
Már a termékválasztásnál is segítettek, nagyon szimpatikusak, rendkívül sok tudásuk van az online világgal kapcsolatban, hálás vagyok az eddigiekért
Előző
Következő