Engedd meg, hogy bemutatkozzunk

Egy új szerelem születése...

Mindig is érdekelt minket, hogy az emberek mi alapján hoznak meg egy döntést, mi alapján választanak ki egy terméket vagy szolgáltatást. Több, mint 10 éve foglalkozunk ügyfelekkel, és azt kell mondanunk igaz a mondás, „a jó pap is holtig tanul”.

2020 első napjait írjuk, amikor megfogalmazódott bennünk a döntés, hogy váltani akarunk a való világból az online térbe, a magánemberekről a vállalkozókra. Ekkor kezdődött az új szerelem a weboldal építés és az online marketing iránt. Először csak saját magunk miatt tanultunk, gyakoroltunk serényen, majd az új szerelem kinőtte magát és 

Rövid történetünk

Minden egy webshoppal kezdődött. Akkoriban mindketten főállású vállalkozók voltunk 8-10 éves pénzügyi, és ingatlanos területen szerzett tapasztalattal, de hiányzott valami plusz, valami új, egy olyan terület amiről viszonylag keveset tudunk, de nagyon érdekel minket.

Először nem akartunk váltani, csak egy új hobbit szerettünk volna. Elkészítettük a webshopot és vártuk a rendeléseket. Azonban rá kellett jönnünk, hogy az online marketing és az aktív social média kommunikáció elengedhetetlen a vállalkozás sikeréhez. 

Ott jöttünk rá, hogy ezekhez vagy felületesen, vagy egyáltalán nem értünk, ezért a megtakarításaink jelentős részét különböző képzésekbe és tananyagokba fektettük. Így viszonylag gyorsan választ kaptunk az alábbi kérdésekre:

“Melyik social média felülete(ke)n legyünk jelen?”

“Hogyan működnek ezek a felületek? Mikor mit és mennyit posztoljunk?”

“Hogyan szerezzünk ügyfeleket az online jelenlét segítségével?” 

A vártnál sokkal nagyobb sikerek jöttek és egyre többen kérték ki a véleményünk netes témákban. Eldöntöttük, hogy ez az irány amerre menni szeretnénk, a plusz, amit kerestünk. Feltettük rá mindenünk… váltottunk.

Elhatároztuk, hogy erre fókuszálunk és ezt a tudást tovább adjuk azoknak a vállalkozóknak, akik rengeteg ötlettel de kevés szabadidővel és információval rendelkeznek az online megjelenésükkel kapcsolatban. 

Ezért hoztuk létre a céget, ahol a-tól z-ig a netes jelenléttel foglalkozunk, legyen szó meglévő vállalkozásról vagy akár csak egy ötletről, mi segítünk azt megvalósítani.

Emő és Bence

Reméljük, hogy nemsokára Veled is találkozunk!