Ma már a minőségi social media jelenlét nem sokat ér aktív hirdetések nélkül

Minden évben egyre drágulnak a hirdetési költségek, bármelyik platformról is legyen szó. Ne szórd el a pénzed, bízd szakemberekre a hirdetéseid kezelését!

Akár már a következő hónaptól!

Elégedett ügyfeleink ajánlása

A netenleszel nem egy daráló ahol személytelen és rideg hangulatban telik a közös munka, hanem egy családi vállakozás amit szívvel-lélekkel vezetünk. Nem szeretnénk több ezer ügyfelet, sem sok tucat alkalmazottat, számunkra a minőségi munka, a barátságos hangulat és az eredmények a legfontosabbak.

Ezért dolgozz velünk

Szakmaiság

Hozzáférsz a szakmai tudásunk és tapasztalatunk legjavához.

Befektetés

Egy profi hirdetés több bevételt generál mint amibe kerül, így egy gyorsan megtérülő befektetésként is tekinthetsz rá.

Megtakarítás

Tapasztalatunknak köszönhetően jóval olcsóbban szerezhetsz új ügyfeleket, mintha magadnak "kattintgatnád" össze a hirdetéseidet.

Hirdetéskezeléssel kapcsolatos szolgáltatásaink

Facebook hirdetés

A Facebook hirdetések nagyszerű lehetőséget jelentenek a vállalkozád számára, hogy hatékonyan eljuttassák az üzeneted a célpiacodhoz, növeljék az értékesítésed és erősítsék a márkád ismertségét.

Tik-tok hirdetés

A videós tartalom segítségével az tik-tokon való hirdetés lehetővé teszi a vállalkozásod számára, hogy kreatív és vonzó hirdetéseket hozzunk létre, amelyek felkeltik a figyelmet és elindítják a felhasználók érdeklődését.

Google hirdetés

Egy meglévő igényt elégítenél ki szolgáltatásoddal? Neked a Google hirdetéskezelés való. Az egyre dráguló hirdetési költségeket profi kiszervezéssel jelentősen csökkentheted, bevételed is jócskán több lehet.

Így fogunk együtt dolgozni:

Igényfelmérés

Írj nekünk e-mailt, vagy töltsd ki az ajánlatkérőt, ezt követően felvesszük veled a kapcsolatot telefonon és átbeszéljük a részleteket.

Árajánlat

Az árajánlat részletes bemutatása és átbeszélése kulcsfontosságú, hiszen ebből tudod meg, hogy mi miért szükséges, vagy éppen felesleges pénzkidobás lenne

Kivitelezés

Szerződéskötés után minden apró részletre ügyelve elkészülnek a hirdetési kreatívok/videók és szövegek, ezek után már csak jóvá kell hagynod és jöhetnek is az ügyfelek.

Átadás

Minden esetben a te tulajdonodat képzi az elkészült munka, segítünk megérteni az átadott rendszerek és anyagok alapvető működését.

Kérj egyedi árajánlatot!

Kapcsolat - Hirdetéskezelés